Denne side fortæller alt indenfor børn og ungeafdelingen.

 

Når man normalt snakker om børneteater er det voksne der laver teater for børn. I vores tilfælde er det børn og unge der laver teater for alle.

 

Børneteatret er først i de senere år slået igennem på Sydbyens amatørteater, men det er helt sikkert kommet for at blive.

 

I starten lavede man kun et julespil. Det var dels hyggeligt, og dels passede det fint tidsmæssigt i forhold til prøver og opførelse af de voksnes stykke. I bunden af denne side kan du se en oversigt over de stykker børneteatret har spillet.

 

Da voksenteatret er på "stand by" opfører børn -og unge afdelingen både et julestykke og et forårsstykke.

 

Hvem kan deltage?

Alle børn og unge kan i princippet deltage, selvom der er nogle enkle regler. Man kan først starte når man er 7 år, være god til at lytte, og god til at opføre sig ordentligt. Dette er en simpel nødvendighed hvis man skal kunne gennemføre prøver og forestillinger, og skal sikre at alle får noget ud af det. Generelt plejer det ikke at være et problem idet de fleste hurtigt bliver så engagerede i teaterarbejdet at de slet ikke har tid til at være uvorne :-)

 

Hvornår øves der?

Sæsonstart i september til primo december, og igen i januar til maj måned.

Vi øver altid fredag fra 16.30-18.30, og der er naturligvis altid voksne til stede.

Kig endelig forbi...

Har dette vagt dine børns eller din interesse så kig forbi teatret en fredag og se hvordan tingene foregår. I er altid velkomne, og det er ikke nødvendigt at meddele at i kommer. Vi har altid brug for friske børn der kan spille teater, eller kreative voksne der kan hjælpe. Udover skuespil er der adskellige andre kunstarter der sasmles omkring scenen. Vi syr f.eks. de fleste kostumer selv, og alle kulisser og dekorationer er egen produktion.

 

Har du yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål om teatret er du altid velkommen til at kontakte formanden på mail.